Rajon & Botë

Gruaja e pilotit të Emiliano Salas thotë disa fjalë prekëse

Ende janë duke vazhduar kërkimet për trupin e pilotit të aeroplanit që po udhëtonte Emiliano Sala, David Ibbotson.
Trupi i Emiliano Sala është gjetur në javën e kaluar, mirëpo po vazhdojnë kërkimet për pilotin David Ibbotson.

Gruaja e pilotit ka thënë se pilotit dhe vajza e tij kanë thënë se ata nuk do t’i humbin shpresat për gjetjen e trupit.

“Nëse keni shpresë, atëherë nuk duhet t’i humbni ato”, tha gruaja e pilotit David Ibboston, përcjell lajmi.net.

Kërkimet janë duke vazhduar, andaj ne shpresojmë që së paku të marrin trupin e tij.

“Ai nuk do të ndalonte së kërkuari për mua, andaj as unë nuk do të ndalojë së kërkuari për të.”, ka shtuar më tej ajo. /Lajmi.net/