Aktuale

Haradinaj: Historia e re e Kosovës i ka rrënjët në Likoshan e Çirez

Kryeminstri Ramush Haradinaj e ka kujtuar betejën e Likoshanit dhe Çirezit, njofton Klan Kosova.“Më 28 shkurt, njëzet vite më parë, filloi një kapitull i ri i luftës sonë për çlirim.

Historia e re e Kosovës i ka rrënjët në Likoshan e Çirez”.“Dëshmorët e martirët e kësaj masakre, janë pjesë e kujtesës shtetërore.

Flijimi i tyre është frymëzim për brezat që vijnë, për ta ruajtur lirinë me çdo çmim”.

the authorE B