Aktuale

Haradinaj: Kosova është me fat që ka aleatë si Zvicra

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj në Ditën Nacionale të Zvicrës ka uruar këtë shtet, siç e ka quajtur mik.

Sipas tij, shteti zviceran ka qenë strehë e qindra shqiptarëve në kohë të vështira historike.

“Zvicra e ka përkrahur fuqishëm Kosovën në të gjitha proceset shtetndërtuese, dhe ne jemi me fat që kemi aleatë të tillë”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.