Rajon & Botë

Hillary Clinton dënon sulmin në aeroportin Ataturk të Stambollit

Kandidatja për Presidente të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Hillary Clinton, ka thënë se amerikanët do të jenë pranë popullit turk në këtë ditë të vështirë.

“Të gjithë amerikanët do të bashkohen me popullin turk kundër kësaj fushate të dhunës dhe urrejtjes.

Më poshtë deklarata e plotë e znj. Hillary Clinton për sulmet në Stamboll.