Aktuale

Hoti për vjedhjen e 2 milionë €: Mashtruesit s’do të kenë vend në institucione

Kryeministri Avdullah Hoti, për 2 milionë € që dyshohet se janë transferuar nga Thesari te një operator ekonomik, ka thënë se mashtruesit dhe ordinerët nuk do të kenë vend në institucione, raporton Ekonomia Online.

“Ministrja Bajrami është në krye të aktivitetit për t’u siguruar që sistemet janë të mbrojtura”.

“Organet e rendit dhe ligjit janë duke e bërë punën e tyre. Mashtruesit dhe keqpërdoruesit brenda sistemit institucioneve nuk do të kenë vend dhe do të dalin në sipërfaqe së shpejti”, ka thënë Hoti.

the authorSamir Dalipi