Aktuale

Hoxhaj ngarkohet përgjegjës për mbledhje të përbashkët me Maqedoninë

Qeveria e Kosovës ka ngarkuar sot zëvendëskryeministrin Enver Hoxhajn për përgatitjet për mbledhjen e përbashkët me Qeverinë e Maqedonisë.

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se është edhe gatishmëria e kryeministrit Zoran Zaev për takim të përbashkët mes dy Qeverive.

“Propozoj që për këtë qëllim të ngarkojmë për përgatitjen e kësaj mbledhje zëvendëskryeministrin Hoxhaj dhe Avni Arifi të bashkëpunoj më të, që mbledhja të përgatitet në afatin optimal dhe ta informojmë qeverinë e Maqedoninë”, tha Haradinaj sot në mbledhjen e Qeverisë./KosovaPress/