Sport

Humbja ndaj Kroacisë, Kujtim Shala ‘godet’ përzgjedhësin dhe FFK-në

Pas humbjes së Kosovës nga Kroacia, ka reaguar edhe Kujtim Shala.

Ish trajneri i Përfaqësueses së Kosovës ka dhënë kritika të rënda ndaj FFK-së si dhe trajnerit Albert Bunjaku.

“’Kjo humbje është e turpshme. Por, nuk është çudi pasi që dihet kush e udhëheq Kosovën. Kroacia ishte fenomenale”.

”Krerët e FFK-së duhet përgjigjur nëse kanë fytyrë, por jo. Ky rezultat është katastrofal”, theksoi Shala.