Aktuale

Ia thyejnë veturën dhe ia vjedhin pistoletën

Mbrëmë në Prishtinë, në rrugën “Vicianum”, ka ndodhur një vjedhje.
“Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se person-a të panjohur i kanë thyer xhamin e veturës dhe nga aty i kanë vjedhur një pistoletë për të cilën posedon leje valide”, thuhet në raportin e policisë.

Rasti është duke u hetuar nga njësitë policore.