Aktuale

Ia vjedhin zinxhirin nga qafa

Një femër nga Gjakova ka raportuar në Policisë se ia kanë vjedhur zinxhirin nga qafa.

Viktima ka raportuar se derisa ishte jashtë banese, një person i panjohur nga qafa ia ka grabitur zinxhirin prej ari në vlerë prej 300 euro dhe është larguar në drejtim të panjohur. Njësitë policore janë duke hetuar rastin./KP