Fun

Imazhe prekëse të fëmijëve kinezë që i nënshtrohen stërvitjeve të rrepta

Imazhe prekëse të një fëmije që qan janë publikuar nga një shkollë në Kinë, një vend ku në të kaluarën kanë dalë kampionë të mëdhenj olimpik.

Kjo është një nga shumë foto të kapura në shkollat sportive në Kinë për fëmijët e vegjël, të cilët i nënshtrohen një stërvitje rraskapitëse për të synuar që një ditë të jenë kampionë në olimpiada.

Që prej vitit 1980, sportet olimpike në Kinë kanë pasur një zhvillim të madh. Në Olimpiadën e Pekinit të vitit 2008, Kina u rendit e para me numër medaljesh, ndërsa 4 vite më vonë, në Olimpiadën e Londrës, ky shtet u rendit menjëherë pas SHBA-ve.

Por, të arrish të bëhesh një fitues medaljesh në olimpiadë nuk është e lehtë dhe fëmijët në Kinë  duket se e vuajnë më shumë se në çdo vend tjetër stërvitjen rraskapitëse.

Leave a Reply