Kuriozitete

Infomohuni për një fakt interesant për çdo vend në botë (Video)

Informacionin e ka mbledhur ekipi i kanalit në YouTube, “Wendover Productions”, dhe e ka publikuar në dy video, të cilat shfaqin ndonjë gjë të pazakontë dhe interesante në lidhje me secilin prej 196 vendeve të botës.

Ata nuk shkuar në ndonjë mënyrë gjeografike ose alfabetike por shtetet i kanë lidhur me ndonjë ngjashmëri të tyre apo marrëdhënie të papritura.

Natyrisht, të dy videot, në kohëzgjatje prej gati gjysmë, japin informacione interesante dhe këto mund t’i shikoni në videot në vijim.