Aktuale

Iniciativa për Maqedoninë e përbashkët vazhdon protestat

Iniciativa qytetare “Për Maqedoninë e bashkuar” sot vazhdon protestat në ora 17.00, transmetojnë mediat maqedonase.

Në paralajmërimin për protestat e sotme thuhet se ata që vazhdojnë të protestojnë janë edhe më të inkurajuar, energjikë dhe më të vendosur.