Tech

iPadi i radhës që do ta lansojë Apple më 2019-ën

IPad Mini i Apple nuk ka përfunduar së prodhuari.
Mëesohet se Apple do të lancojë dy modele iPad me çmim të ulët në 2019, duke përfshirë një version prej 7.9 inç dhe një model tjetër që arrin mbi 10 inç, raportoi China Business Times.

Nëse spekulimet provojnë të jenë të vërteta, kjo do të shënonte ndërrimin e parë të madh të iPad Mini që kur u lancua një version i gjeneratës së katërt të pajisjes në 2015, transmeton lajmi.net.

Gazeta kineze tha se Apple mund të lëshojë iPadin prej 7.9 inç deri në fillim të vitit 2019.

Të dy iPad Mini dhe një iPad tjetër i përditësuar mund të hyjnë në prodhim deri në fund të vitit. /Lajmi.net/