ShowBiz

Ish çifti i famshëm bëhet bashkë për Ditën e Amerikës (Foto)

Jennifer Garner dhe Ben Affleck janë parë pranë njëri tjetrit pas dy viteve. Çifti kishin zgjedhur festën shtetërore për të qenë pranë fëmijëve të tyre.

Violet, Serafina dhe Sam janë parë shumë të lumtur kur Jennifer dhe Ben i lanë për një moment anash momentet e hidhura të së kaluarës për t’i bërë të lumtur tre fëmijët e tyre.

Madje ata kohëve të fundit janë duke u përballur me divorcin në gjykatë por që ky proces nuk ka ndikuar aspak në raportet më fëmijët./Indeksonline/

the authorE B