ShowBiz

Ish “miss bota” tashmë kryetare e shtetit evropian me 30 mijë banorë (Foto)

Kaiane Lopez ishte Miss Bota në vitin 2009.

Por, tani është shumë më shumë se kaq, ajo ka arritur të merr një post mjaft të rëndësishëm atë të kryetares së bashkisë të Gjibraltarit, i cili njëkohësisht është edhe shtet me 30 mijë banorë.

Lopez ka thënë se kjo pjesë ka qenë dhe do të jetë gjithmonë britanike, është ndjerë ashtu dhe do të ndihet britanike.

“Unë jam krenare që jam britanike. Gjibraltari është britanik dhe gjithmonë do të jetë.

Spanja është kundër daljes së Gjibraltarit prej Bashkimit Evropian pas largimit të Mbretërisë së Bashkuar.

Theksojmë se edhe ministri Gjibraltarit Fabian Picardo është pro mbetjes së ishullit në BE.