Aktuale

Ish-zyrtari amerikan: Shqiptarët dhe serbët të merren vesh, SHBA-ja do t`i mbështesë

Asgjë nuk ka mbaruar dhe asgjë nuk përjashtohet, madje as ndryshimi i kufijve kur bëhet fjalë për Kosovën, tha Michael Carpenter, një ish zyrtar dhe ekspert i Pentagonit për Ballkanin.

Carpenter, një ish këshilltar dhe mbështetës i Joseph Biden, tha në një intervistë për mediat serbe se Washingtoni do të bie dakord në çdo zgjidhje për të cilën janë marrë vesh shqiptarët dhe serbët.

Ai gjithashtu thekson se nuk ka linja të kuqe në këtë drejtim – gjithçka është në Prishtinë dhe Beograd.

the authorGazetaKNN