Rajon & Botë

ISIS: Do ta pushtojmë Izraelin dhe do të arrijmë në Romë

Grupi terrorist Wilayat Sayna, provinca e Shtetit Islamik në Sinai, e lidhur me ISIS-in, kanë publikuar një video në të cilën kërcënojnë ku thonë se do të godasin Izraelin në të ardhmen e afërt dhe do të pushtojnë Romën.

“Ky është vetëm fillimi, takimet tona ( të grupit ) do të mbahen në Romë dhe në Jeruzalem”, thotë një zë që dëgjohet në një video 35 minutëshe, transmetuar nga agjencia italiane ANSA.

“Hebrenj, prisni, ju do të ndëshkoheni rëndë dhe së shpejti do të paguani një çmim të rëndë “.