Tech

iTunes do të vije tek Windows Store

Sot në eventin Build në Seattle , Microsoft ka lajmëruar se iTunes , tani do të vije në Windows store , raporton TechSot.al.

Përvec iTunes , Windows 10 dhe 10S do të ketë Apple Music dhe një suport të plotë të iPhonë.

Ndërkohë që tashme është një aplikacion iTunes në Windows , nuk do të jetë e njëjta gjë për Store-locked 10 S , sipas TechSot.al.

Përdoruesit e 10 S do të kenë muzikën e tyre pa qenë nevoja që të bënin upgrade në versionin Pro.

Gjithashtu Microsoft po e bën më të lehtë për zhvilluesit iOS për të ndërtuar aplikacione brenda Windows Visual Studio ndërmjet Xamarin Live Player.

the authorE B