Aktuale

Ja cilat vende do të mbesin pa rrymë nesër

KEDS ka njoftuar se në cilat vende do të ketë ndërprerje të planifikuara të energjisë elektrike gjatë ditës së nesërme.

Më poshtë gjeni njoftimin e KEDS-it me shkyçjet për ditën e nesërme:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte

Ferizaj

1. Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/35/10 kV Ferizaj (Bibaj)  do të shkyçet:

Dalja 35 kV Ferizaji 2  nga ora 11:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e  Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Baraka, Prizrenit, Saraishta, Lloshkobare, Bublica, Llojza, Slivova; fshatrat: Dremjak, Koshare, Kosovatransi, ndërtesa e FSK-së, Kosovatransi, Remonti, Kombinati i drunit, rr. Vëllezërit Gërvalla (një pjesë), magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Talinovci i Muhaxhervë, Sazli, Pojata, Rahovica, Fusha e Madhe, rr. 28. Nëndori (një pjesë), rr. Ganimete Tërbeshi, një pjesë e magjistrales Ferizaj-Prishtinë, Prelezi, FSK-ja, Mineksi, Fabrika e Gypave, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukës, ELSAMI, Fitorja dhe Ferplasti.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, ndërrimi i ndërprerësit në kthinën 35 kV.

2. Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Shtërrpca do të shkyçet:

Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003)    nga ora 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Vikend Zona, Sevce, Jazhinca, Verbeshtica, Hotel  Junior Geneks dhe TS Lahor.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it, lëshimi në punë i TS 10/0.4 kV.

3. Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

LP 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001)  nga ora 10:30 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Bablaku, Pojata, Cërnilla, Mirashi, Babush i Muhaxherëve, Surqina, Tërni dhe konsumatorët komercialë.

LP 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002)  nga ora 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kraishta, Ribari, Rufci, Hallaqi, Bujani, Bregui i Zi, Godanci.

LP 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003)  nga ora 14:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sllovia, Smallusha, Qallapeku, Marevci, Gllavica, Dobratini, Gushterica, Livagja.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it, shqyrtimi i mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV.

4. Më 14.07.2016 ( e enjte )  në  TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

LP 10 kV Konjuhi (Kodi: 41000004) nga ora 10:30 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Konjuhi, një piesë e Lipjanit, Banulla (një pjesë), Shkolla Mehmet Akif dhe konsumatorët komercialë.

LP 10 kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005) nga ora 12:30 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Gracka e Madh , Gracka e Vogël, Topliqani i Ri dhe Topliqani i Vjetër.

LP 10 kV Lipjani-Qendra (Kodi: 41000006)    nga ora 14:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Qendra e Lipjani, Qyteti .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it, shqyrtimi i mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV.

5.Më 15.07.2016 ( e premte )  në  TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

LP 10 kV Kosovatransi (Kodi: 41000007)    nga ora  10:30 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Kosovatransi, Stacioni i Autobuseve.

LP 10 kV Burgu (Kodi: 41000008) nga ora  12:30 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Burgu Lipjan.

LP 10 kV Zona Industriale (Kodi: 41000009)  nga ora 14:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: konsumatorët komercialë, Magjistralja Prishtinë – Ferizaj.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it , shqyrtimi i mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV.

6.Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

LP 10 kV Lipjani-Qendra (Kodi: 41000006)    nga ora 08:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Qendra e Lipjanit, qyteti.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it, punime të planifikuara në LP 10 kV.

7. Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

LP 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001)  nga ora 09:30 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Fushtica e Naltë, Fushtica e Ulët, Kizhareka, Nekoci, Rasinovci, Bainca, Shale, Krojmir, Rrreze (Leleqtiq).

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it, ndërrimi i transformatorit 10/0.4 kV.

Mitrovicë

1.       Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/10 kV Vushtrria 2  do të shkyçet:

LP 10 kV Ekstra (Kodi:73000006)  nga ora 13:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studime, Sfaraqku dhe Begaj.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it , Ndërrimi i shtyllave 10 kV.

2.       Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Mitrovica 2  do të shkyçet:

LP 10 kV Ujësjellsi i ri (Kodi:71075006) nga ora 10:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi Regjional, Zhabar I dhe Zhabar II.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të  KEDS-it, ndërrimi i shtyllave 10 kV.

Gjakovë

1.Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/35/10 kV Rahoveci do të shkyçet:

LP 35 kV Malisheva nga ora 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: (Komplet NS 35 kV Malisheva ) Malisheva, Carralluka, Drenovci, Vërmica e Malisheves, Shkarashniku, Tërpeza, Tërpeza e Ulët, Mirusha, Burimi, Gurbardhi, Lumnishta, Turjaka, Damaneku, Garaqeva, Bubël, Panorci, Llapqeva, Mrasori, Spitali, F.S.K-ja, Baja, Bellanica, Bardh, Seniku, Guncati, Temeqina, Luzhnica, Javori, Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralija, Kravasarija, Guri i Kuq, Pagarusha, Begaj.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të  KEDS-it, punime në objektin e NS 35/10 kV Malisheva.

Prizren

1. Më 13.07.2016 (e mërkurë)  në  TS 35/10 kV Prizreni IV do të shkyçet Transformatori Energjetik T3  nga ora 11:00 deri në orën 12:00

Dalja 10 kV Tabahana  (Kodi:30033010)  nga ora 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tabahana, Lagjja Pantelia, Kisha Katolike, rr. Ismet Jashari, qyteti një pjesë.

Dalja 10 kV Bajram Curri  (Kodi:30033008)    nga ora  11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukës , Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker dhe konsumatorët  komercialë “Afioni”, Etem-Trade”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton”, “Sharri Pllast”.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve nga ana e ekipeve të KEDS-it, shqyrtimi i mbrojtjeve rele – revision në kthinën 10 kV.

3.       Më 13.07.2016 ( e mërkurë )  në  TS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Velezha  (Kodi : 31000030) nga ora 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët:  Adem Jashari, Kasim Beg, Kurila, Kamer Brruti, Hafiz Ismail Haki, Mbretresha Teutë, Sami Frasheri, Kosova, Adriatiku, Tahir Meha, Emin Pasha, Bajrakli, Ardian Zurnaxhiu, Xhemil Doda, Mehmet Pasha, Nuridin Krasniqi, Sheshi i Lidhjes Shqiptare, fshatrat: Jabllanicë, Novoselan,  Pouskë dhe Centrali i Vjetër.

Dalja 10 kV Kamenica  (Kodi : 31000029)  nga ora 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Enver Hadri, L’keni i Hasit, Beslidhja, Besim Parallongaj, Faik Qabrati, Mati, Mbreti Gent, Beteja e Pashtrikut, Aleks Buda, Janina, Arta, Flamuri, Labëria, Nëna Mbretreshë, Mbreti Glauk, Filip Shiroka, Ilirët, Hysen Tërpeza, Izair Berisha, Lui Pasteri, Petro Marko, Raguza, Shahin Kolonja, Skender Latifi, Verat e Llukës, Afrim Bytyqi, Ismail Qemali, Lasgush Poradeci, Ismet Gashi, Dervish Salihu, Aziz Kelmendi, Jashar Salihu, Oso Kuka,Enkelejt, Sadik Ramë Gjurgjeviku, Çesk Zadeja,  e Barrikadave, Ismail Kryeziu, Arbanë, Bulevardi i Rinisë, Ganimete Tërbeshi, Jeta e re, Përparimi, Petrovë, Tranziti dhe  konsumatorët komercialë: N.T.Sh “TEA”, Avni Kadria, “Loyola Gymnasium”, Haki Morina, N.P.T “Zinkunie” dhe  N.P.T “Liburnia Impex”.