Aktuale

Ja cilat vende do të mbesin sot pa energji elektrike

Disa vende në Kosovë sot do të kenë ndërprerje të planifikuara të energjisë elektrike.

Sipas njoftimit të KEDS-it, ndërprerjet e planifikuara të  energjisë elektrike do të bëhen për shkak të mirëmbajtjes së rrjetit nëpër distrikte.

Ja vendet që do të mbesin pa rrymë sot

Prishtinë

1.

Më 08.11.2016  në NS 35/10kV Badovci do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (10014001)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çeshmja e Veselit, Suteska I, Gajtani private, Slivova I dhe II, Brusi, Mramori, Busia, Sylajt, Halitajt, Vujanajt, Ramushajt, Murtajt, Zllashi, Vitia e Marevcit, Mramor te Fetiu,”Villa Natyra”, GSM Vala dhe Peshteri.

2.

Më 08.11.2016  në NS 35/10kV Besia do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Prugovc (100130123  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1; Prugovc extra Dragusha, Leban Dobratiqët,

Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betoniera private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit,  Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

3.

Më 08.11.2016, ne NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Plemetin (15019003)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak,Leshkoshiq, Siboc, Shipitullë, Grabovc, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Benquk.

·        Dalja 10 kV Llazareva (15019005)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci, Graca..

·        Dalja 10 kV  Breznicë (15019009) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Barilevë Llumnicët, Brezhnicë, Nebih Selmani, Lagjja Barbatovci dhe Barileva.

4.

Më 08.11.2016, ne NS 110/10(20 ) kV Prishtina 1 do të shkyçen:

·        Dalja 10 kV J16-Kalabria 2 (10000007)  prej orës 12:00 deri ne ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Kalabria.

5.

Më  08.11.2016, ne NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçen:

·        Dalja 10 kV Nr.16 Sh.M.”28nentori” (11000003)    prej orës  16:00-20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sh.M. “28 Nëntori”, Haxhi Mulla Zeka, Çamëria 1, Llapi 2 dhe Antigona Fazliu.

·        Dalja 10 kV Nr.31 Varrezat e Jahudive (11000013)    prej orës  12:00-16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varrezat e Jahudive, Rezervoarët, Matiçani dhe Zllatari.

6.

Më   08.11.2016 në  NS 110/10 kV Prishtina 3  do të shkyçet:

 

·        Dalja 10 kV Nr.21 Arbëria 5 ( Kodi: 12000014) prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varrezat e qytetit.

7.

Më  08.11.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

·        10 kV  Nr.J18 Kodra e Trimave 8 (13000008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbërdhe Hasan Brahimi.

·        10 kV  Nr.J21 Kodra e Trimave 21 (13000010) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Kodra e Trimave (një pjesë).

·        10 kV  Nr.J25 Xhamia e Llapit I (13000013) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk dhe Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

8.

Më 08.11.2016 në  NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 

·        Dalja 10 kV  Ballovci (14000008) prej orës 08:00 – 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Lladofc, Sveqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Hertica, Drazhnjë, Rakenicë dhe Turuqicë.

9.

Më  08.11.2016  në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV  Shtrobullova  (Kodi:16021004) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc deh Obri.

·        Dalja 10 kV Gllobari (16021008) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

10.

Më 08.11.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Batllava( kodi:14015001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Boshnjakët, Ashkalitë, Malokët, Bajraktarët, Zymerajt, Statovci, Gërdofci, Lluga te top Gjoni private, Zhitiali, Kaqibeg, Sibovci i Ulët, Statovc Batllavë, AlTrade, Nesushët-bashkëinvestim, konsumatorët e fshatit Gërdovc.

11.

Më   08.11.2016 në  NS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet:

 

·        Dalja 10 kV Sharbani (14016003) nga ora  16:00 deri në orën  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sharban, Halabak, Dyz, Tërnavë, Vanovc dhe Bellopojë.

·        Dalja 10 kV Grashtic-Radashec (14016001) nga ora  16:00 deri në orën  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Balaj-Grashtice, Ugrijë, Sherifovit,  Ajetovit, Radashec, banorët e fshatit Mramor.

12.

Më  08.11.2016   në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (15018003)  prej orës 08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Hekurudhës, ndërtesat e reja, pjesa mbrapa Policisë, rr. Fehmi Lladrovci (një pjesë), rr. Pajazit Islami (një pjesë).

·        Dalja 10 kV Fushë-Kosovë I (15018018)   prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.

13.

Më 08.11.2016 në NS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të shkyçet:

·        Transformatori energjetik Tr-1  prej orës 07:00 – 07:15.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Blloku i Parë, Gjimnazi, Tregu Gjelbërt, Gjyqi, TV, Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr.Çamëria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor, Taslixhja, Vreshtat, Karadaku, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku, 4 Llullat, afër Ilirise, rr.Gustav Majer, Diletacioni, rr.Sylejman Vokshi, 4 Llullat, T.Bashqe, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, XH.Ibishi, Tophane, afer Tjegullores, rr.Vushtrrise, rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia, AUK-u, Taslixhja, Blloku Banesave, Muzeu, rr.A.Rrustemi, Sëiss Diamand Hotel (Ish -Hotel Iliria), te Varrezat e Jahudive, Rezervoarët, Matiçani dhe Zllatari.

Arsyeja e shkyçjes: punime të KOSTT-it, kyçja e TR-3 në NS 110/10 kV Prishtina 2.

Prizren

1.

Më 08.11.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

·              Dalja 10 kV Arbana(30000001) prej orës 12:00 deri  në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e re.

2.

Më08.11.2016 në NS 35/10 kV  Dragashi do të shkyçet:

·              Dalja 10 kV Restelica(30036002)  prej orës 16:00 -20:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Restelicë, Kukajan, Libevishtë, Mlikë, Orqushë, Zlipotok, Krushevë dhe  Glloboqicë.

·              Dalja 10 kV Sharri II (30036003)  prej orës 12:00 -16:00

·

Pa energji do të mbesin rrugët: rruga e Dëshmorëve, rruga e Restelicës, rruga e Brodit, rruga e Radeshës, afariste: KFOR-i, Motel Sharri, “Shtëpia e kulturës”.

3.

Më 08.11.2016 në NS 35/10 kV  Dikanca do të shkyçet:

·              Dalja 10 kV Radesha(30037006)  prej orës 08:00 -12:00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Baqka, Dikanca,Leshtani, Radesha(I,II,III,IV,V).

4.

Më 08.11.2016  në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Shiroka  (kodi: 32000005 )  prej ores 12:00 deri 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani).

5.

Më 08.11.2016  në NS 35/10 kV Theranda do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Theranda (32039003)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Theranda (një pjesë), rrugët: Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Dërveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Garibaldi, Jeronim De Rada, Brigada 123,  e Dëshmorëve, Edit Durham  dhe banesat.

6.

Më 08.11.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3  do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Kurilla(31000011) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjate kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do mbesin rrrugët: Adem Jashari, Brigada 125, Qazim Berisha, Haxhi Zeka, Beteja e Llapushnikut, Azem Shkrreli, Bojniku, Agim Shala, Mevlana, Istriotet, Bedri Pejani, Kurilla, Sherif Agë Turtulla, Lulzim Rexhepi, Islam Spahiu, Ramadan Qejku, Epirotët, Mehdi Bardhi, Musha Shehzade, Shkelzen Dragaj, Mehmetqik, Ahmet Krasniqi, Refki Shala,  Hysen Rexhiq, Kasimbeg, Dragoman, Sylejman Drini, Jonuz Emra, Selman Riza, Hafiz Ismail Haki, Nijazi Alishani, Ali Pashë Elbasani, Vatrat Shqiptare, Enver Haradinaj, Sharri dhe Zona e Pashtriku.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.

Pejë

1.

Më 08.11.2016  në  NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:

·        Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi:50000010)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

·        Dalja 10 kV Agrokosova  (50000007)  prej orës 12:00 -16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Fabrika e bukës, rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Ceket, Motohia Remont, Demineret, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbeja.

2.

Më 08.11.2016  në  NS 35/10kV Peja 2  do të  shkyçet:

·        Dalja 10 kV Rugova (50051006)   prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allagës, Llotova, Pepaj, Koshutani, Shkreli, Dugaiva, Boga, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta, Guri i Kuq, Drelaj, Unior Aqua Drelaj, Drelaj, Fabrika e djathit, Malaj dhe Shtupeqi i Vogël.

·        Dalja 10 kV  Puhovci (50051009) prej orës 12:00 deri në ora  16:00

Gjate kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kisha Katolike, Ambullanta stomatologjike, Dukagjini 1,TS 5 dhe Dukagjini 2.

3.

Më 08.11.2016  në  NS 35/10 kV Gurrakoci do të  shkyçet:

·        Dalja 10 kV Dobrusha (50052001)   prej ores 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrusha, Kashica, Dobrusha Epërme, Staradran, Elshan, Berishë,  Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme  dhe Ruhot.

4.

Më  08.11.2016  në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Jashanica(52000003)  prej orës 08:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc (një pjesë), Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

5.

Më  08.11.2016, në NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Loxha  (Kodi:51000008)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do t[ zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhanë, Loxha 3, Loxha 2, Graboci, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniqi, Strellci Ulët Lufajt, Sali Likaj, Raushiqi mahalla, Likaj, Raushiq kulla.

·        Dalja 10 kV Kastrati (kodi: 51000007)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta,  Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi dhe Milovanci.

6.

Më 08.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Barani (53000002)  prej orës 08:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Rid he i Vjetër, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani, Gllogjani i Ktolikëve, Haklajt, dhe Fusha e Thatë.

·        Dalja 10 kV Juniku  (53000007) prej orës 16:00 deri ne ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polan, Poberxh, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, dhe Gjocaj.

7.

Më 08.11.2016  NS 110/10 kV Istog (Burimi) do të shkyçet:

 

·        Dalja 10 kV Dubrava – Rakoshi (54000006)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Rakosh, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Vëriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Uqë, Suhogërll, Cerkolez.

·        Dalja 10 kV Istog-Qendra (54000013)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: te KEDS-i, Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana, shtëpia e kulturës.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i largpërçuesve.

Ferizaj

1.

Më  09.11.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Varoshi ( 40042005)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

                              

Arsyeja e shkyçjes: dislokim i largpërçuesve për nevojat e Bektell-Enka, autostrada Prishtinë-Shkup.

2.

Më 08.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Sherret ( 40040003)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit, rr Epopeja e Jezercit.

·        Dalja 10 kV Emin Duraku(40040002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rruga Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hajrush Beqiri, Vizioni (çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

·        Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemasë(40040004)   nga ora  16:00 deri në ora  18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: 12.Qershori (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Skenderbeu dhe Sejdi Sejdiu.

3.

Më 08.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Ujevara(40041011)prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

·        Dalja 10 kV Kosovapetrolli ( 40041003)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:”G.Terbeshi”, Talinovci  I Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.

·        Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

·        Dalja 10 kV Kosovatransi(40041004) prej orës 16:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK etj.

·        Dalja 10 kV Betoni ( 40041002)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobara, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

4.

Më  08.11.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e ujit dhe  Pleshinë.

                              

·        Dalja 10 kV Varoshi ( 40042005)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

                              

·        Dalja 10 kV Jezerci ( 40042003)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastircë, Nerodime e Ulët dhe e Epërm, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.                                                    

·        Dalja 10 kV Gaqka ( 40042002)    nga ora 16:00 deri në ora 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

5.

Më 08.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Kaçanik i Vjeter ( 40043007)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë dhe Begracë;

                              

·        Dalja 10 kV Bobi (40043002) prej orës 16:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe  Strazha.                                                    

 

·        Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe   Leskovicë                                                  

·        Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

·        Dalja 10 kV Qyteti( 40043005)    nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Emin Duraku,  e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, PK. dhe ka teqja Policia, Kuvendi Komunal.

6.

Më 08.11.2016  në  NS 35/10 kV Shterrpca do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Breza ( 40044004)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevcëe, Vërbishticë dhe bizniset private.

·        Dalja 10 kV Gotovusha ( 40044005)    nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Biti I Ulte, Biti e Epërme, Paloj, Shushiq, Gotovushë, Drajkovci, Viqë, Gradovica, Firaja, Brodi dhe bizneset private.

Arsyeja e shkyçjes: punimet e KOSTT-it.

Gjilan

1.

Më 08.11.2016  në NS 35/10kV Gjilan IV do të shkyçet:

·        Dalja 10kV TS 20 (60063014) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamnik 1, Shtypshkronja, Kamnik 2, Banesa Bojana, D&A Banesa te ETC-ja.

·        Dalja 10kV Bregu i Thatë (Kodi: 60063011) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë, rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti, Mbretëresha Teutë.

2.

Më 08.11.2016  në TS 35/10 kV Kllokot  do të shkyçet:

·        LP 10 kV Terpeza 61065012  nga ora  08:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe 1 T.S Privat.

3.

Më 08.11.2016    në  TS 110/10 kV Gjilani 5  do të shkyçet:

·        Dalja  10 kV j19 Zalli (63000019)   nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. e Prishtinës-udhëkryqi, vetësherbimi Pireva dhe  tregu i automjeteve.

4.

Më 08.11.2016    në  TS 110/35/10 kV Vitia  do të shkyçet:

·        Dalja  10 kV Begunca(61067010) prej orës 12:00 – 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Begunca, Lubishta, Shoshara, Letnica, Vernakolla dhe Lagja Arifaj.

Arsyeja: revizion i daljeve 10 kV.

Mitrovicë

1.

Më  08.11.2016 në  NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Koshtova (71075005)  prejë ores  16:00 –  20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Koshtova.

·        Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Muhaxherve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli, Shipol, Vaganicë, fsh.Vërrnicë Pirqë dhe Frashër i Vogël.

·        Dalja 10 kV Sollana (71075008)   prej orës 08:00 deri në orën 12.00

Pa energji do të mbesin rrugët: Selman Vojvoda, Haxhi Zeka, Karl Topia, Lidhja e Pejës, Fehmi Agani, Anton Çeta, Brigada 142, Trepqa, Gllogjani, Sami Gashi, Ahmet Deliar Ago Agaj, Naum Veqilharxhi, Ymer Selaci, Musa Begu, Dedë Gjoluli, Tomorri, Marubi, Lezha, Gjergj Fishta, Majdani, Avni Rrustemi, Mbreti Gent, Mbreti Zog, Hashim Kovaqica, Sylejman Drevina.

·        Dalja 10 kV Tjegullorja(Kodi: 71075007)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin  rrugët:  Sali Çeku, Haki Misini, Ehat Prekazi, Lekë Dukgagjini, Mbretëresha Teutë, Mulla Ilaz Broja, Konstandin Kristoforidhi, Ahmet Selaci, Plava, Sylejman Shala, Martin Camaj, Muharrem Gashi, Shala, Mehmet Aqif Ersoj, Gucia, Migjeni, Zahir Pjaziti dhe Mbreti Bardhyl.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më 08.11.2016 në NS 35/10 kV Shupkovci do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Shala (71074001)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rekë, Tuneli, Rahova, Boletin, Kutllovc, Mmazhiq, Rashan, Tërstenë, Vidishiq, Bare, Berjan, Kovaqicë,

Lupqë, Kaçandoll, Zhazhi, Vllahi, Vijaqi, Dedinë, Zabërgj, Selac, Magjirë dhe Melenicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 08.11.2016  në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

·        Dalja10kV Stacioni hekurudhor  (Kodi:73000004)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

·        Dalja 10kV Maxhunaj (73000011)   prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Nadakofc, Sfaraqak i Ulët, Pestovë, Maxhunaj, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërm, Vilancë, Ropicë, Samadrxhë, Zagori, Ceceli dhe  Sllakofc.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më 08.11.2016 në  NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Qirezi (74000004)  prej orës 08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Polaci, Krushefci, Dashefci, Qirezi, Baksi, Kozhica, Rellofci, Kraz Mirofci, Likoshani, Gradica, Krasaliqi dhe Godanci.

·        Dalja 10 kV Turiqevci (74000006)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Llausha (një pjesë), Rakinicë, Turiqevc, Kopiliq (i Epërm dhe i Poshtëm ), Aqarevë, Vojnik dhe Izbicë.

·        Dalja 10 kV Qyteti II (74000010)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: 28 Nëntori, Eqrem Çabej, Adem Shala, Isa Boletini, Miftar Bajraktari, Mujë Krasniqi, Abaz Thaqi, Rexhep Mala, Shaqir Smaka, Zahir Pajaziti, Harun Beka, Abedin Rexha, Rezistenca, Ali Gashi, Osman Geci, Xhem Tërrnafci, Mehmet Delia, Bajrma Delija dhe Rifat Mziu.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i largpërçuesit.

Gjakovë

1.

Më 08.11.2016  në  NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ketë shkyçet :

·        Dalja 10 kV Skivjani (80080009)  prej orës 08:00 deri në orën  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Skivjan, Planqor, Hereq, Dujakë, Firaj, Dobrixhë, Novosellë e Epërme, Novosellë e Ulët, Bitesh, Palabardh dhe Janosh.

2.

Më  08.11.2016 në NS 35/10 kV Xërxa do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Fortesa(82081009) prej orës 12:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë fshati Fortesë.

3.

Më 08.11.2016   në NS 35/10kV Malisheva do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Carralluka (82082001)  prejë ores 08:00-12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Caralluka, Drenoci, Vërmica e Malishevës, Skarashniku dhe Tërpeza e Ulët.

·        Dalja 10 kV Kieva (82082007)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kijeva, Bubaveci, Stapanica, Gullbovci, Mleqani, Balinca dhe Llozica.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.                         

KEDS Sh. A.

Departamenti për Marrëdhënie me Publikun dhe Komunikime