Aktuale

Ja ku do të ketë ndërprerje të rrymës ditëve të ardhshme

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ja cilat janë ato:

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 10.02.2017 në  NS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Beci (Kodi:80080010)  prej orës 08:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota (6 konsumatorë), Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq. ” Art Konstruksion”  Agim Binak Dedaj, 6BA  N.P. ” Aeroporti i Gjakovës ” SH.A., Gurëthyes Separacioni i Rërës Nezhdet Rogova, Palestra e sportive, “ Zhdrell ”  Besnik Malota, Pompa Marash Petroll, Tekniku SH.P.K  Qemajl Lluka.

Arsyeja e shkyçjes: “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2015“, LOT 8 Gjakova. Punime nga firma MONTKOMERCE.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.02.2017 , në  NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Loxha  (51000008)  prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe  Raushiq Kulla.

 

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i Transformatorit të mbingarkuar dhe ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  11.02.2017në NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV KosovaPetrolli(Kodi:40041003)   prej orës 09:00 deri 09:15 dhe 15:50 deri 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Talinovci I Jerlive, Lagja Ganimete Tërbeshi, rruga e Reçakut, Prelezi I Jervive, Prelezi Muhaxherëve, Magjistralja Prishtinë-Ferizaj deri në Prelez.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i ormanit 0.4kV  në TS: 40041003073 (Isa III)- Prelez i Jerlive.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më  10.02.2017  në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV   Runiku (74000005)  prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Runiku, Qubreli, Qitaku, Banja, Surigana, Pemishtja, Lesina, Radisheva, një pjesë e Klinës dhe Vitaku.

the authorSamir Dalipi