ShowBiz

Ja në cilën ndërtesë ka banuar Rita Ora në Prishtinë

Janë publikuar disa fotografi nga fëmijëria e këngëtares Rita Ora.

Këto fotografi janë të papublikuara më parë, ekskluzive për librin e saj të ri

Ky libër biografik flet për jetën e Rita Orës, në veçanti fëmijërinë e saj, duke përmendur edhe lagjen ku Rita kalonte pushimet në Prishtinë.
Po ashtu, ka edhe fotografi të shkollës ku Rita ka shkuar në Londër, dhe një me babanë dhe motrën e saj kur ishin të vogla.

the authorE B