Aktuale

Ja sa do të bëhen pagat për profesionistët shëndetësore pas rritjes në fund të vitit

Stafi profesionist shëndetësor në fund të këtij viti do t’i marrin pagat me rritje.
Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli ka publikuar një fotografi që tregon rritjet që do të ju bëhen profesionistëve shëndetësor.

“Mjekët dhe infermierët nga fundi i këtij viti do t’i marrin pagat me rritje – më të lartat në rajon. Për këtë nuk ka dyshime. Me rritjen e pagave po krijojmë kushte që mjekët dhe infermierët e ri të mos largohen nga vendi.”, ka shkruar ai.

Mjeku specialist në fund të këtij viti do ta marrë pagë 1195 euro, njëlloj edhe mjeku specialistë i mjekësisë familjare.

Për më shumë shikojeni fotografinë: