Aktuale

Ja sa paguhet një polic i ROSU-s në Kosovë

Pjesëtarët e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës – ROSU edhe pse janë më të rrezikuarit në ruajtjen e sigurisë në vend dhe në zbatueshmërinë e ligjit, ata paguhen shumë pak.

Madje, paga e tyre është dy herë më e vogël se e një deputeti, apo se sa e një drejtori.

Është gazetari Mefail Bajqinovci, ai i cili përmes një postimi në profilin e tij në Facebook që ka zbuluar se sa paguhet një pjesëtar i ROSU-s.

“Një polic i ROSU-s paguhet 520 euro në muaj kurse drejtorët e Policisë dhe deputetët rreth 1500 euro në muaj”, ka shkruar ai.

the authorSamir Dalipi