ShowBiz

Ja si u mashtruat me serialin ‘Karasevda’ (Video)

Edhe në industrinë më të madhe të filmit ‘Hollywood’ bëhen gabime gjatë xhirimeve të filmave.

Mirëpo, kjo është e rrallë dhe vështirë se mund të vërehen nga shikuesit.

Nuk mund të mos ndodh në industri që kanë më pak financa dhe rrjedhimisht më pak profesionistë si në montazh, ashtu edhe në aspekte tjera të filmit.

Një insdustri e tillë është edhe ajo e serialeve turke, që për publikun shqiptar është njëra prej industrive më të shikuara e njëkohësisht edhe të besuara.
Në serialin ‘Kara sevda’ janë bërë gabime të shumta, që disa nga rrjetet sociale po i publikojnë tani pas mbarimit të tij.

Të shumta janë skenat e improvizimeve të aksidenteve që dështojnë, të tilla kanë ndodhur edhe në këtë serial, në dy nga skenat ku luajnë Zeynep dhe Kemal.

Për më shumë shikoni videot e mëposhtme të cilat i tregojnë gabimet e tyre amatere.

the authorE B