Aktuale

“Jam gjallë, më nxirrni prej këtu”, nxirret i gjallë një person nën rrënoja

Nxirret i gjallë një person nën rrënoja në Thumanë aty ku raportohet që dëmet janë më të shumta. Personi i nxjerrë gjallë nga këto rrënoja është Pëllumb Greku.

Në thumanë janë 4 viktima, dy të moshës 50 dhe 70 vjeç kanë mbërritur në morgun e Lezhës. Deri tani në qytetin e Durrësit, janë shpëtuar nga rrënojat 22 persona.

the authorGazetaKNN