Arsim & Kulturë

Java Botërore e Kreativitetit dhe Inovacionit në Kolegjin AAB

Fakulteti Ekonomik i Kolegjit AAB në kuadër të Javës Botërore të Kreativitetit dhe Inovacionit (World Creativity and Innovation Week), nga data 15-21 prill 2019, do të organizojë një mori aktivitetesh në tre kampuset e Kolegjit AAB: Prishtinë, Ferizaj e Gjakovë.

Mos mungoni!