Aktuale

Jep dorëheqjen gjyqtarja Mirela Fana, sapo u zgjodh kryetare e KEK

Jep dorëheqjen Mirela Fana, anëtare e Gjykatës së Lartë dhe kryetare e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Mirela Fana u zgjodh javën e kaluar me short kur u përzgjodhën anëtarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Ajo tashmë pritet të zëvendësohet.

9-të anëtarët e KLD e zgjedhur me short: 1- Vladimir Kristo nga Gjykata Kushtetuese2- Besnik Imeraj nga Gjykata Kushtetuese3- Mirela Fana nga Gjykata e Lartë4- Rovena Gashi nga Prokuroria e Pergjithshme5 -Brikena Ukperaj, Lubonja nga Gjykata e Apelit6- Ervin Metalla nga Gjykata e Apelit7- Gentian Trenova nga zyrat e prokurorisë pranë Gjykatave të Apelit8- Fatjona Mencaj nga zyrat e prokurorisë pranë Gjykatave të Apelit9- Kastriot Selita nga Gjykata Administrative.