ShowBiz

Jo rastësisht është e favorizuara e rrjeteve sociale (Foto)

Kylie Jenner është një mjeshtre kur është fjala për të tërhequr vëmendje.

Prandaj çdo ditë e më shumë po e shfrytëzon këtë aftësi të sajën me anë të fotografive që i publikon në rrjetet sociale, por edhe përmes seteve fotografike.

Në disa imazhe e ka fotografuar vetëm trupin.

Nëpërmjet disa imazheve të fundit, 19-vjeçarja është kujdesur që të tregojë njohuritë e saja mbi modën dhe përzgjedhjen e rrobave.

Aftësitë e saja për të tërhequr vëmendje janë më se të njohura.

Por, njëherësh ka vënë në pah edhe format fizike të trupit të saj. Madje duke e fotografuar vetëm trupin.

Jo rastësisht është e favorizuara e rrjeteve sociale.