ShowBiz

Ju kujtohet daja ‘Fisnik’ te ‘Familja Moderne’? Ja si duket ai sot

Ishte ‘turqelia’ simpatik i serialit ‘Familja Moderne’, që me prezencën e tij i dha shije dhe theu monotonië e serialit.

Ernest Malazogu është aktori që përveç këtij roli të famshëm, numëron edhe role të tjera të suksesshme në teatër.

Përveç se në këtë serial ai nuk mori pjesë në ndonjë tjetër vendor, por fama e tij nuk zbehet në publikun kosovar.

Me një ndryshim të madh, ky është Daja Fisnik.