Kuriozitete

A ju kujtohet djali që pinte 40 cigare në ditë? (Foto)

Piu cigare qysh nga mosha 2 vjeçare. Jo një cigare po plot dy paketa. Kishte tentuar që ta ndalojë me ndihmën e prindërve, por e kotë Ardi Rizal nga Indonezia ishte totalisht i varur ndaj nikotinës.

Prindërit kanë provuar t’ia ndalojnë, por ai bëhet i padurueshëm, qan dhe ulërin deri sa t’i japin cigare për të pirë.

Megjithatë, ai tashmë e ka lënë duhanin por është bërë i varur nga ushqimi. Tash është në mbipeshë.

Ardi konsumonte vetëm një markë duhani dhe për këtë prindërit e tij shpenzonin 4.3 euro në ditë, në Musi Banyuasin, në Indonezinë Jugore. Në fakt për Indonezinë kjo nuk përbën ndonjë çudi pasi fëmijët atje fillojnë të konsumojnë duhan mesatarisht që nga mosha 5-vjeç.