Rajon & Botë

Juncker dhe Tusk biseduan me Erdogan

Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claud Juncker dhe presidenti i Këshillit të Evropës Donald Tusk diskutuan të enjten me presidentin e Turqisë, Recep Tayyip Erdogan para fillimit të samitit të NATO-s në Bruksel.

Tusk ka pritur Erdogan në selinë e BE-së, por të dy zyrtarët nuk kanë dhënë deklarata gjatë shtrëngimit të shkurtë të duarve dhe pozimit për fotografë.