Rajon & Botë

Kanada: Shpallet gjendje e jashtëzakonshme, kritike 48 orët e ardhshme

Për shkak të shirave të dendur dhe nivelit të lumit ende në rritje në lindje të Kanadasë, kryetari i Montrealit, Denis Kodere ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme dhe ka urdhëruar evakuim të detyruar nga viset e rrezikuara.

“48 orët e ardhshme do të jetë vendimtare”, u ka thënë ai gazetarëve, transmeton AFP.