Aktuale

Kapen narkotikë në një lokal të lojërave të fatit

Gjatë kontrollit në një lokal të lojërave të fatit në rrugën “Emin Dervishana” në Gjakovë, pronë e të dyshuarit mashkull është gjetur dhe konfiskuar substancë e dyshuar narkotike e llojit marihuanë.

Gjatë kontrollit në një lokal të lojërave të fatit në rrugën “Emin Dervishana” në Gjakovë, pronë e të dyshuarit mashkull është gjetur dhe konfiskuar substancë e dyshuar narkotike e llojit marihuanë.