Aktuale

Kaq vota i mori në bastionin e LDK-së, lista e Vjosa Osmanit

Lista “Guxo”, e Vjosa Osmanit në zgjedhjet e 14 shkurtit ka garuar në një listë të përbashkët me atë të Lëvizjes Vetëvendosje.

14 kandidatët e kësaj liste morën vota edhe në qytetin e Istogut.

Tre kandidatët më të votuar të kësaj liste në Istog ishin: Vjosa Osmani, Donika Gërvalla, Faton Peci dhe Haxhi Avdyli.

Votat e të gjithë kandidatëve:

Vjosa Osmani: 5559

Donika Gërvalla: 1 787

Haxhi Avdyli: 570

Faton Peci: 597

Daorsa Kica Xhelili: 290

Burim Karameta: 51

Jeta Statovci: 151

Rrustem Leti: 43

Nasuf Bejta: 26

Ekrem Mustafa: 28

Gresa Bytyqi-Kelmendi : 47

Blerim Gashani:, 27

Leonora Sfarqa: 142

Nita Bakalli: 13

Arben Vitia: 3816

Glauk Konjufca: 2741