Aktuale

Katër të arrestuar për kalim ilegal të kufirit

Policia e Kosovës ka arrestuar katër persona, tre meshkuj dhe një femër, shtetas të Shqipërisë, pasi kanë kaluar ilegalisht kufirin Shqipëri-Kosovë.

Rasti ka ndodhur dje në fshatin Kërstec të Dragashit, raporton të shtunën Policia e Kosovës.

Personat e arrestuar janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë depërtuar në pikën më të afërt të kufirit për në shtetin e tyre.