Aktuale

KDI prezanton punën e Kuvendit për sesionin pranveror

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), prezanton raportin e monitorimit të Kuvendit për sesionin pranveror 2016.

Raporti është hartuar nga të dhënat e mbledhura nga KDI gjatë monitorimit të rregullt të aktiviteteve të Kuvendit dhe trupave të tij. Pas prezantimit të raportit me rekomandime, fjala do të kalohet tek pjesëmarrësit për diskutim të hapur. /KosovaPress/