Aktuale

KE: Serbia vazhdon të përparojë drejt integrimit në Evropë

Serbia vazhdon të bëjë përparim, por ka ende shumë sfida përpara, theksohet në raportin gjysmëvjetor të Komisionit Evropian për kapitujt 23 dhe 24, që kanë të bëjnë me gjyqësorin dhe sundimin e ligjit.

Kështu shkruan e përditshmja serbe “Novosti”.

Në këtë raport njëzetfaqësh, thuhet mes tjerash se reforma e gjyqësorit është në proces dhe se ka aktivitete që synojnë krijimin e një gjyqësori efektiv dhe transparent.

the authorE B