Aktuale

KEDS njofton për anlulimin e punimeve në Distriktin e Gjilanit

KEDS ka njoftuar se për shkaqe teknike dhe organizative janë anuluar punimet në Distriktin e Gjilanit, si më poshtë:

Më 09.03.2017 në TS 110/35/10 kV Gjilani 1 do të shkyçet:

Dalja 35/10 kV Dheu i bardhë (Kodi:60062013) prej orës 11:00 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Elevia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëlleëzrit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion.

2.

Më 09.03.2017 në TS 110/35/10 kV Gjilani 1 do të shkyçet:

Dalja 35/10 kV Parku i makinave (Kodi:60062011) prej orës 12:30 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Bujanovcit: TS-440-Ukraincat,TS-22-Ideali-1, rr. Bujanovcit.TS-427-Morava e Binçes- rr: Xhorxh Uashingtoni, TS-23-28 Nëntori, Xhorxh Uashingtoni;TS-21-Lepa Brena, rr. Abdulla Tahiri.TS-5-TMK-j; rr. Adem-Jashari, TS-428-Kazerma, rr: Abdulla Tahiri.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion.