Aktuale

KEDS paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka paralajmëruar qytetarët për ndërprerje të rrymës.

Arsyet e ndërprerjes janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

10.02.2021

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shirokë e Re (kodi: 32000019) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shirokë.

Arsyeja: Punimi i tokëzimit të konzollave në shtyllat e betonit në Sopije.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej ores 10:30 deri në ora 13:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (kodi: 61067001) prej ores 13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-MOGILLTE, fabrika – Ujësëllësit dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

3.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhorani (kodi: 61065014) prej ores 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: .121Pompa(Zejna) TS.122 Pirraj Ts.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P(Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi(Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosellë TS.152 TS. E fundit TS.153 Ramjan(Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) Ts.155 Ramjan(Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS.SH Fusha e Sportit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve mbingarkuar.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (kodi: 18024001) prej orës 10:00-12:00 dhe nga ora 13:00-15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Ndërrimi i trafos.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro 1 (kodi: 19100008) prej orës 09:30 deri në ora 10:30

Vendet: Lagjja Ulpiana- një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

11.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Potok te Haxhovit (kodi: 16100005044) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Potok te Haxhovit.

Arsyeja: Kyçje së konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Besim Sylejmani B.BARDHI ShPK (kodi: 40040002209) prej orës 09:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca (kodi: 40040002199) prej orës 09:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV TS inxhinjering ndërtesa Xh.Sereqi (kodi: 40040002032) prej orës 09:30 deri në ora 16:30

Vendet: Besim Sylejmani, Fatmir Grainca dhe Inxhiniering Xh.Sereqi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.