Aktuale

Kelmendi i ‘gjuhet’ Vetëvendosjes: Kjo që po bëni ju është e tmerrshme

Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi ka reaguar përmes një shkrimi të publikuar në Indeksonline që subjekti politik Lëvizja Vetëvendosje janë të orientuar drejt marksizmit-leninizmit të cilat po dalin të jenë të vërteta. Kelmendi ka thënë se kjo gjë e tejkalon çdo kufi të normales.

Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se Vetëvendosja po frymëzohet nga revolucioni rus Lenin, i cili kërkon të ndiqet vija marksiste-leniniste e cila kërkon forcimin e ateizmit përmes porosive Leniniste.

Gjejeni të plotë postimin e Kelmendit në Facebook:

Kjo është tmerr, kjo tejkalon çdo kufi të normales.

E tërë çka është folur dhe spekuluar deri më tani , po del se paska qenë e vërtetë.

VV-ja frymëzohet nga revolucionari rus Lenin, kërkon të ndiqet vija marksiste-leniniste, kërkon forcimin e ateizmit përmes porosive Leniniste : ” poshtë feja, rroftë ateizmi ” , ” frika krijoj perënditë ” , duhet ta luftojmë fenë dhe të tjera./indeksonline/

the authorE B