ShowBiz

A i keni ditur këto sekrete të Bleronës (Foto)

Dikur ishte thjesht një adhuruese e të njohurve që i ndiqte me shumë entuziazëm kur shfaqeshin në ekran dhe ëndërronte ti takonte live
Babai i saj duke e parë dëshirën e madhe të së bijes për të qenë pjesë e televizionit, bëri krejt çka kishte në dorë që ajo të jetë aty ku donte.

Blerona ende pa i mbushur 13 vjeç u bë pjesë e ekranit duke prezantuar formate televizive për të rinjë. Asaj në mosëh të re ju dha shansi që të prezantonte përkrah Labit në “1 kafe me Labin”, e më pas në “Bon Bon”.

Ka thënë se Labinot Gashi e ka rritur profesionalisht, u bë pjesë e ekranit duke prezantuar formate televizive për të rinjë.

Asaj në mosëh të re ju dha shansi që të prezantonte përkrah Labit në “1 kafe me Labin”, e më pas në “Bon Bon”.

Ka thënë se Labinot Gashi e ka rritur profesionalisht, për çka është falenderuese. Tani prezanton “1 kafe prej shpisë” dhe po ja del mirë, shkruan “Kosovarja”.

Blerona komentohet për format e saj fizike dhe peshën që po i rritet dita ditës. Ajo deri më tani nuk ka treguar asnjëherë asgjë për jetën përtej ekranit apo për ndonjë djalosh që ja ka vjedhur zemrën