Kuriozitete

Keni parë në ëndërr sikur po i jepni makinës?

Në shumicën e rasteve, njerëzit nuk i mbajnë mirë mend ëndrrat që shohin.

Sipas ekspertëve, ju që jeni të sigurt për atë që keni parë në ëndërr, sipas keni mundësinë për të parë shpjegimin.

Po flasim për ëndrrën sikur po i jepni makinës.

Kjo gjë mund të tregojë për kontrollin e gjërave në jetë dhe frika për të marrë përgjegjësitë e veprimeve tuaja. Nëse jeni duke i dhënë makinës dhe nuk keni askënd me ju, pra jeni vetëm ju nuk mund të keni mbështetjen që ju nevojitet.

Nëse po, mund të mbështeteni te njerëzit e gabuar, ose mund të merrni dikë për një udhëtim./intv.al