Lifestyle

Këpucët elegante me taka për stinën e vjeshtës (FOTO)

Për ato femra që janë të dashuruara pas takave, apo edhe për ato që kërkojnë një palë këpucë elegante për raste të veçanta, zbuloni se cilat janë këpucët me take të duhura për këtë vjeshtë.

Ato rrezatojnë hijeshi, klasë, elegancë dhe janë shumë të sostikuara. Këpucët e duhura e bëjnë veshjen dhe femrën që i mban të shkëlqejnë.

Më poshtë do të mund të shihni disa këto modele të këpucëve elegante: