Aktuale

Kështu ndëshkoheshin kosovarët gjatë Luftës së Dytë Botërore (Foto)

Një burr i shtrirë në tokë, kurse dy burra të tjerë e godasin me një shkop si ndëshkim, kurse turma përreth e shikojnë aktin e ndëshkimit.
Kjo ngjarje ka ndodhur në Kosovë gjatë Luftës së Dytë Botërore, ku Kosova dhe e gjithë Europa ishte në kaos total si pasojë e luftës. Ngjarje të tilla nuk kanë qenë të zakonshme në Kosovë.