Aktuale

Këta janë nënkryetarët e ri të PDK-së dhe sekretari i përgjithshëm

Kryesia e re e Partisë Demokratike të Kosovës është mbledhur për herë të parë që nga zgjedhja e saj.

Sipas mediave vendore nënkryetarë të PDK-së janë zgjedhur Shaqir Totaj dhe Agim Aliu, ndërsa sekretar i përgjithshëm është zgjedhur Uran Ismaili.

Në këtë mbledhje po diskutohen çështjet e brendshme të partisë dhe aktualiteti politik në vend si edhe qëndrimet e partisë.

the authorGazetaKNN