Aktuale

Këta konsumatorë do të mbesin pa ujë të pijshëm për 4 orë

Kompania Rajonale e Ujësjellsit “Prishtina” ka bërë të ditur se disa konsumatorë do të mbesin pa ujë të pijshëm nga ora 12:00 – 15:00.

Kjo pas KRU “Prishtina” ka planifikuar të bëjë pastrimin e rezervuarit të ujit në fshatin Vragoli, komunë e Fushë Kosovës.

Konsumatorët që do të mbesin pa ujë janë: Parku i Biznesit (Drenas), Sllatina e Madhe dhe fshati Henc.

“Pastrimi i rezervuarëve të ujit, i domosdoshëm bazuar në shërbime cilësore për konsumatorët”, thuhet në njoftimin e tyre

the authorGazetaKNN