ShowBiz

Këta të dy në foto janë shumë të njohur sot (Foto)

Aktorja me origjinë shqiptare Eliza Dushku ka publikuar një fotografi ku ka dalë me aktorin e famshëm hollivudian, Leonardo Di Caprio.

Aya kanë dalë së bashku ku Di Caprio, hipur mbi një biçikletë, i ka hedhur krahun Eliza Dushkut mbi supe.

Që të dy janë në moshë të vogël dhe ndoshta edhe nuk e kanë pritur që sot do të arrinin këtu ku janë sot.