Kuriozitete

Këtë duhet ta dini, ja sita ndezni makinën me litar, kur ju është mbaruar bateria (Video)

Të gjithëve që vozitin ose edhe familjarëve të tyre ju ka ndodhur të gjinden në një situatë të tillë: Kur vetura nuk ndez dhe planet prishen.Shpesh, kur vetura nuk ndez, problemi qëndron tek bateria që është hargjuar dhe në videon më poshtë, e keni shembullin se si mund ta ndezni veturën kur nuk ka bateri.