Tech

Këto janë 7 veturat më pak të sigurta sipas Euro NCAP [FOTO]

Euro NCAP është organizatë e cila teston sigurinë e automjeteve në rast të aksidenteve.

Vlerësimi i NCAP përfshinë disa parametra si qëndrueshmëria e strukturës së veturës në rast përplasjeje, dëmet që i shkakton këmbësorit, teknologjia e parandalimit të aksidenteve dhe parametra tjerë të sigurisë, transmeton Express. Bazuar në këto kritere ju sjellim 7 veturat familjare më pak të sigurta për vitin 2016 të vlerësuara sipas NCAP.

the authorE B